candva

“am devenit cinic!?!”

Si intrebarea o sa vina: “Si asta e o realizare?!”

Ei bine, cam da! E o realizare. Nu pana acum de mult, dadeai atentie a ce se intampla in jurul tau, stateai pe ganduri ca pe un scaun confortabil, n’aveai nicio treaba sa pui intrebarea “De ce imi pierd timpul cu acest fapt?”. Pana la urma, de curand, ti’ai dat seama ca in tot acel timp, ai putea gandi la ce o sa faci, ce ai de facut sau ce vrei sa faci. A te gandi si medita pe teme de genul “de ce oamenii se imbrancesc pe strada in loc sa faca un pas la stanga sau la dreapta chiar pentru a nu da peste acea persoana?!”, “ce e atat de dificil sa nu scurtezi cu o miniminisecunda un drum prin iarba proaspata si frumusica?!”…si altele in acest sens, nu’ti fac altceva decat sa iti manance timpul si energia pe gratis. Pentru ca acesta e un drum continuu si…degeaba. Pur si simplu, degeaba. Lasam la o parte orice revolta ipocrita ca asta e normal si te ajuta sa intelegi lucruri si altele in acest sens, cum spuneam mai sus.

O sa se spuna ca e tristut ca nu iti mai pui intrebari din acestea, mai profunde. Bine, nu chiar ca cele din exemplu, dar cred ca esti capabil sa intelegi ce vor sa spuna.

Acum totul se rezuma la fapte concrete, cel putin asa ar parea. De ce sa iti mai pese de una si de alta. Mai degraba mergi la serviciu, rupeti spatele pe scaunul acela inconfortabil, du’te acasa, mananca cina in graba, fa un sexut(la fel de in graba), culca’te ca maine te trezesti noaptea. Trebuie sa o iei de la capat, nu uita. Ce? Nu mai ai timp sa gandesti, nu’i nimic. Nu pierzi nimic, doar demnitate si vointa. Zona de confort e chiar mai placuta decat scaunul acela pomenit mai sus.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s